Nuoret

Nuoret PAMissa

PAMin nuorten toiminta on tarkoitettu alle 31-vuotiaille PAMin jäsenille, opiskelijajäsenille ja työttömille jäsenille.

Kolmekymppisille ja sitä nuoremmille jäsenille on jatkuvasti tarjolla maksutta erilaisia valtakunnallisia koulutuksia ja tapahtumia. Tavoitteena on jakaa tietoa ja vastuuta mahdollisimman monelle nuorelle palvelualan ammattilaiselle, unohtamatta hauskanpitoa ja rentoutumista.

Valtakunnallisten tapahtumien lisäksi aluenuoret ja ammattiosastot järjestävät runsaasti nuorille ja opiskelijoille suunnattua toimintaa.

Seuraa nuorten tapahtumakalenteria! Tapahtumista ilmoitellaan myös Pam-lehdessä.

Nuorten toimintaa

Palvelualojen ammattiliitto on ennen kaikkia nuorten työntekijöiden liitto. Nuoria, alle 30-vuotiaita jäseniä on yhteensä lähes 65 000. Opiskelijajäseniä on 14 000.

PAMin nuorten toiminnassa otetaan huomioon nuorten omat näkemykset ja tarjotaan paikka vaikuttamiselle ja tietojen vaihtamiselle. Palvelualoilla työskentelevä nuori ei ole koskaan yksin. Nuorten toimintaan on helppo tulla mukaan ja se on ponnistuslauta muuhun liiton toimintaan.

PAMin nuorten tapahtumat ja kurssit ovat oivia paikkoja tuoda omat näkemyksensä kuuluviin, saada ideoita toimintaan ja oppia ay-liikkeen perusasioita. Ovet ovat avoinna, käännä vain kahvasta ja astu sisään!

Lisätietoja: Nuorisosihteeri Aki Rouhiainen  

 

Elise ja Eveliina Itä-Suomen nuorten edustajat

Itä-Suomen aluenuorten toimintaa vetävät lupsakkaaseen tyyliin:

Elise Sajo 050 386 8487
elise.sajo@gmail.com

Eveliina Reponen 0451126396
eve.reponen@gmail.com

sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@pam.fi 
Ilmoittautumiset: ilmoittautuminen@pam.fi